Segédlet

Útmutató a PayPal fizetéshez

A PayPal a világon a legelterjedtebb módszer a biztonságos internetes fizetéshez. Amennyiben rendelkezik PayPal számlával, az internetes vásárlások során még arra sincs szükség, hogy bankkártya-adatait minden egyes vásárláskor megadja.

Ha nincs PayPal számlája, bankkártyájával akkor is biztonságosan fizethet az oldalon keresztül. Sajnos a PayPal még nem rendelkezik magyar nyelvű felülettel, de a fizetés menete olyan egyszerű, és nagyon hasonlít bármely más bank online bankkártyás fizetési rendszeréhez, hogy gondot nem tud okozni. Ráadásul - mint a bankkártyás fizetéseknél általában - Önnek nem számítanak fel külön pénzt a fizetésért. A megrendelés veglegesítése után a fizetés a PayPal renfserén keresztül történik, tehát a véglegesítés után az oldal automatikusan átnavigálja Önt a PayPal biztonságos fizetési oldalára.

Itt két lehetőség között választhat:

  • Ha van PayPal számlája, akkor a jobb oldalon egyszerűen lépjen be, és fizessen a szokásos módon.
  • Ha nincs, akkor a jobb oldalon válassza ki a bankkártyás fizetési lehetőséget. (A leírás alatti 1-es ábra alapján.)

A megrendeléskor megadott adatok automatikusan megjelennek az űrlapon.

Önnek a következő adatokat kell még kiegészítenie:

  1. Card Number: ez a bankkártya száma
  2. Expiration Date: a bankkártya lejárati ideje hh/éé sorrendben, ahogy ezt általában a bankkártyán is megadják.
  3. CSC: a kártya hátoldalán található háromjegyű biztonsági kód (az aláírás mező felett jobbra).
  4. Home Telephone: - ez ugyan otthoni telefont jelent, de azt a számot érdemes megadni, amelyen a bankja eléri Önt, ha mégis gond akadna. (Ne felejtse el megadni az országkódot és a körzetszámot)
  5. E-mail: az itt megadott e-mail címre érkezik a visszaigazolás a fizetésről. A címadatokat érdemes itt még egyszer ellenőrizni. A "Billing Address Line2" mező csak arra szolgál, ha az első sorba nem fértek volna ki a címadatok. Ez az egyetlen nem kötelezően kitöltendő mező.
  6. Ha az összes mezőt kitöltötte, nyomja meg a "Review Order and Continue" gombot.
  7. Itt még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, a fizetendő összeget és a megrendelést.
  8. Ha mindent rendben talál, hagyja jóvá a tranzakciót.

Pillanatokon belül értesítik Önt e-mailben a sikeres tranzakcióról, ezzel egyidőben mi is megkapjuk az értesítést a sikeres fizetésről, és elkezdjük a megrendelése feldolgozását.

A fizetésnek ez az Ön számára leggyorsabb és legolcsóbb módja. Ha azonban mégsem sikerül a tranzakció, vagy nem érti valamelyik hibaüzenetet, minden további nélkül visszatérhet a honlapunkra oly módon, hogy az oldal alján található: Cancel and return to Dragracing online jegyvásárlás. (azaz Mégsem, és visszatérés a Dragracing online jegyvásárlás honlapjára) linkre kattint.

 

Minta a vásárlás menetéről: